Igényes családi ház plusz 3 db. apartman!

16353 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Igényes családi ház plusz 3 db. apartman!

Gyula városában, csendes, nyugodt utcában találkozhatunk ezzel a színpompás apartmannal, amely a Várfürdő vonzáskörzetében épült, a fürdőtől 10 perces sétával megközelíthető.
Az ingatlan főbb jellemzői:
- Az apartman családi ház felépítésével indult, majd a mai arculata folyamatos bővítések, építkezések folyamán alakult ki.
- A főépület hangulatát a csodálatos nappali teszi varázslatossá, a különleges megoldású mennyezetével összhangban.
- A konyha egy légtérben található a nappalival, de mégis elválasztva, amely egy figyelmet megragadó tálaló pultnak köszönhető.
- Tovább haladva, egy kellemes összhatású közlekedőből léphetünk a külön ajtókkal ellátott szobákba, fürdőszobába, wc-be.
- A főépületet elhagyva, a zöld színeiben pompázó parkosított udvart tekinthetjük meg, amelynek a fő része az apartmanok előtt lévő terasz, amely a nyári esti beszélgetések és kikapcsolódások helyszíne lehet.
- Három külön álló apartmanban szállhatnak meg a vendégek, amelyek teljes felszereltséggel bírnak, így konyha, fürdőszoba, Tv és Wifi használat.
- A befüvesített udvaron a gyermekek számára kialakítottak egy kis játszóteret. A felnőtteket fedett, udvari grillező várja, valamint egy elkerített pihenő kert, ahol bográcsozni is lehet.
- A telek hátsó részében egy elkerített, gazdálkodásra alkalmas földterület található, amelyben korábban fenyőfákat telepítettek eladásra. Ez a telek, akár építési telekként is nagyon jól funkcionálna megosztás után.
- A szobák laminált parkettákat, a többi helyiségek járólapot kaptak.
- A főépületben padló és falfűtés, az apartmanokban padlófűtés biztosítja a meleget, amelyet egy BAXI típusú gázkazán termel.
- A vendégek és az ott lakók nyugalmát az egész telken kialakított mozgásérzékelő rendszer biztosítja.
- A tulajdonosok csere lehetőségében is gondolkoznak kisebb családi házra, értékegyeztetéssel

Az ingatlan elosztása:
Fő épület: 1 db. nappali, 2 db. szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, Wc.
3 db. apartman: mindhárom külön-külön: 1 db. szoba, konyha, fürdőszoba.

Összes lakható terület: 172 m2.
Telek mérete: 1410 m2.

Az ingatlant ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltöző családoknak, mivel a külön lakhatás teljesen megoldott lehet mindenki számára, valamint vállalkozó szellemű egyéneknek szintén, akik az apartman kiadások által nyújtott lehetőséget szeretnék kihasználni.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy bármilyen kérdése van, illetve szeretné az ingatlant személyesen megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Szentléleki Tamás 06 / 70 457-4392

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban