Igényes családi ház Pusztaföldváron

18288 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pusztaföldváron, Békés megyében rendkívül magas színvonalúan megépített családi ház, beépíthető tetőtérrel, mely lehetőséget ad egy külön bejáratú otthon kialakítására.
A földszinten helyet kapott egy nagyméretű különálló konyha, majd onnan szinteltolással fedett teraszon keresztül lehet átmenni a két nagyméretű szobával és egy rendkívül tágas nappalival rendelkező főépületbe. Az lakrészben a szobák mellett egy hatalmas fürdőszoba és wc is kialakításra került. Az otthon melegéről kombi gázkazán gondoskodik, padlófűtés és radiátor hőleadókkal.
Az ingatlan két beállásos, betonozott garázzsal rendelkezik. Az udvaron kisebb tárolók és egy nagyméretű pince is található.

A családi ház prémium minőségű anyagokból, kiváló kivitelezéssel épült. Az építés és az épületgépészet magas szintű megvalósításának köszönhetően a családi otthon fenntartása, a mérete ellenére alacsony. Ízléses berendezése, burkolatai mai trendeknek is megfelelnek, azokkal jól kombinálhatók.
Az ingatlan területén egy másik , kisebb méretű " ház is épült. Élelmiszerboltként üzemelt, azonban átalakítással , kényelmes lakásként funkcionálhat.

A településen minden a hétköznapokon szükséges, megtalálható, működik.
Kiváló egészségügyi ellátás. (háziorvos, fogorvos, gyermekorvos) Szociális ellátás. Óvoda, általános iskola kis létszámú csoportokkal, családias hangulatban. Kultúrház, könyvtár, sportolási lehetőség.

Rendkívül színes kulturális élet működik a településen az alacsony lélekszám ellenére. Számos civil szervezet kínál lehetőséget, hogy önkéntes munkával részt lehessen venni a falu életében.
A környező településeket busszal, autóval és a sportosabbak kerékpárral tudják megközelíteni, rövid idő igénybevételével.
Az új tulajdonos a házzal együtt egy nyugodt, emberközeli élhető lakóhelyet tudhat magáénak itt Pusztaföldváron. (Békés megye)
Elsősorban családok jelentkezését várom, vagy több generáció összeköltözését tervezőkét, aki tudja értékelni az ingatlan kiváló építészeti megoldásait.

Amennyiben pont ilyen otthonra vágyik , vagy bármilyen kérdése van hívjon bizalommal!
Tóth Alíz
+36-70/674-2222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

5 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban