Igényes családi ház, saját udvarral, garázzsal Katonaréten

7030 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa közkedvelt, családi házas övezetében, Katonaréten eladó ez a 120 nm hasznos alapterületű családi ház. Az épülethez tartozó terület közel 500 nm nagyságú. A területen helyet kapott egy melléképület, melyben kialakításra került egy vendégszoba, melyhez illemhely is tartozik, illetve egy garázs. A garázs ajtó belátható időn belül cserélésre kerül, az új billenőkapu beszerelését a tulajdonos vállalja!

A lakórész gyönyörű, újszerű állapotban található. Az ingatlan 2020-ban teljes körű felújításon esett át. Megújult a víz, és a villamoshálózat. Megtörtént a fűtés korszerűsítése is. Az ingatlant cirkó kazán fűti radiátorokon keresztül. Az ingatlan új hideg- és melegburkolatokat kapott. Az ingatlan új fürdőszobát, wc-t, valamint új konyhát kapott. A földszinti nyílászárók műanyagra lettek cserélve, és redőnnyel ellátottak. Az épület kívülrő homlokzati hőszigetelést és igényes dörzsvakolatot kapott. A nappaliban klíma kapott helyet. A helyiségek energiatakarékos led lámpákkal vannak felszerelve. A ház nagyon jó elrendezésű. Helyiségei: Előtér, folyosó, konyha, nappali, fürdőszoba, wc, 2 teljes értékű szoba, félszoba. Az előtérből és a folyosóból egy közel 20 nm nagyságú, fedett, de oldalról nyitott terasz is elérhető. A tetőtérben kialakításra került egy negyedik, közel 16 nm nagyságú szoba is.

Aki csendes, nyugodt környezetben szeretne nagyméretű családi házat, ahol van garázs, saját udvar, és még a felújítással sem kell bajlódni, megtalálta a tökéletes lehetőséget! Az ár irányár, és a garázst is tartalmazza!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.