Igényes, családi otthon Telki frekventált részén

149 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Telki, közkedvelt lakóövezetében kínálok eladásra, egy csendes, kellemes környezetben épült sorházi lakást, otthont.
A 780m2-es parkosított telken elhelyezkedő, két szintes ingatlan, igényes kivitelezésnek,és a folyamatos karbantartásoknak köszönhetően, kitűnő állapotú.
A jó elrendezéssel, kényelmes kialakítással épült családi otthon , két szinten összesen 168m2 lakóterülettel rendelkezik.
A nyílászárok szúnyoghálóval, illetve árnyékolóval ellátva, valamint vízlágyító- és tisztító rendszer, illetve riasztórendszer , és a kaputelefon vezetékezve van a ingatlanba.
A családi otthon alsó szintjén került kialakításra a teraszkapcsolatos nappali egy légtérben az étkezővel,konyha,kamra,előszoba, közlekedő, egy fürdőszoba együtt a WC-vel, valamint külön WC.
Az emeleten helyezkedik három hálószoba, melyből az egyik szoba terasz kapcsolatos, illetve gardrób szoba, fürdőszoba, és külön WC.
Az igényes otthonban a tulajdonosok, helyet adtak egy kétszemélyes infraszaunának is, mely a rohanó mindennapjainkban a kikapcsolódást, relaxálást tudja segíteni.
Két személyautó beállására kialakított garázs is tartozik az ingatlanhoz,
Az otthon melegéről gáz-cirkó gondoskodik, az emeleti szinten radiátorok hőleadásával, míg az alsó szinten padlófűtés lett kialakítva.
A kert szépen gondozott, örökzöldekkel parkosított, kellemes kikapcsolódást nyújt , egy fáradt, hosszú nap után.
Ajánlanám ezt az ingatlant, azon kedves érdeklődőknek akik csendes, nyugodt, erdő közeli helyen keresik álmaik új otthonát.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186