Ez az ingatlan foglalózva van

Igényes családiház, extrákkal eladó!

1802 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr Szabadhegy-Kismegyer határában 15-16 éve, újonnan kialakított családi házas övezetében kínálok egy igényesen megépített családi házat, mely sok lehetőséget rejt magában.
Az ingatlan 998 m2- es telken épült, mely 18 méter utcafronttal rendelkezik. Az egyszintes családi ház Porotherm téglából épült, mely 10 cm szigetelést kapott.

A ház előterébe egy fedett teraszon keresztül tudunk bejutni.
Az előszobából egy ablakkal ellátott kabátoknak, cipőknek kialakított gardrób, és egy kézmosóval ellátott vendég wc közelíthető meg.
Innen lépünk a tágas étkezőbe.
A ház dél-nyugati tájolásának köszönhetően világos mint a nappali, mint az étkező, illetve a hálószobák is. Kiválóan alkalmas akár nagy családosok részére, hiszen a nappalin kívül 4 hálószobával, különálló konyhával, kamrával, tágas étkezővel, méretes fürdőszobával, 3 járható gardróbbal, háztartási helyiséggel rendelkező családi házról van szó.
Fűtése Vaillant típusú kazánnal történik, melyhez melegvíz tározó is tartozik. A kazán az ablakokkal ellátott háztartási helyiségben található. Ugyanitt kapott helyet a központi porszívó gépezete, a mosógép, illetve szárító is.
Műanyag, szép nagy ablakok mindegyike redőnnyel van ellátva. A szobák ideális méretűek, jól bútorozhatóak, elegáns laminált parkettával lettek burkolva.
A konyha klasszikus bútorral, és beépített gépekkel felszerelt: kerámia lapos tűzhely, külön sütő, beépített mikró, mosogatógép.

Előnyei közé tartozik még, hogy a nappalin kívül az egyik hálószobából is ki lehet jutni a nagy fedett teraszra.

A tetőszerkezet tervezése és kialakítása úgy készült, hogy a későbbiekben beépíthető legyen a tetőtér. A jelenlegi lakótér egy szinten található, a minimális szinteltolás beiktatásával még elegánsabbá tették a helyiségek megjelenését.
A kerten látszik az igényesen megtervezett kertész munkája és gondozása. A telken fúrt kút is van, erről működik az öntözőrendszer is. A ház mögött lett megépítve a különálló dupla garázs, és tároló. A két épületet térkővel ellátott pergola köti össze. A kertet gondozott növények, díszfák, évelő bokrok teszik hangulatossá.
A képek magukért beszélnek.
Amennyiben olyan családi házat szeretne, ahova egy tisztasági festés után beköltözhet, akkor megtalálta az ideális ingatlant.
Az ingatlan átadásához 5 hónap szükséges.
Várom hívását akár hétvégén is.

Kondor Viktória

Kondor Viktória

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 234 6108
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban