Igényes ház csendes falu csendes utcájában

2044 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Horvát határvidéken, Nagykanizsától 18 km távolságra, csendes, falusi miliőben, Murakeresztúr település Kollátszeg részén vált eladóvá ez az igényes, szépen karbantartott családi ház. A házhoz közel 2000 nm nagyságú, szépen gondozott terület tartozik, melyen állattartáshoz szükséges melléképületek is helyet kaptak.
A lakóépület az áltagosnál jobb állapotú, kisebb felújítási munkálatok igényel csak, melyeket az új tulajdonos akár lakhatása alatt is véghez vihet. Az épület ablakainak jelentős része már kicserélésre kerültek. A nyílászárók részben műanyag, részben fa szerkezetűek, redőnnyel ellátottak. A helyiségek fűtésére több alternatíva is rendelkezésre áll, a melegről vegyes tüzelésű, valamint gázkazán is gondoskodhat. A villamoshálózat részleges cseréje is megtörtént. A lakótér helyiségei: 4 teljes értékű szoba, kis nappali, fürdőszoba, konyha, wc, kamra, zárt terasz.
Nagyobb családoknak is tökéletes életteret biztosíthat ez akár jelen állapotában is azonnal lakható ingatlan! Ezt a rengeteg lehetőséget rejtő házat érdemes személyesen is megnézni!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 551 8808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban