Igényes lakás saját zöldterülettel

2733 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Katonarét városrészben, keresett, csendes, zöld övezetben, újabb építésú, kis lakóközösségű társasházban vált eladóvá egy földszinti, erkélyes, modern belsővel rendelkező, 58 nm hasznos alapterületű lakás.
Az ingatlan nem lakott, pe-r és tehermentes, adásvétel után azonnal költözhető. A lakás saját 4 nm nagyságú tárolóval, valamint a lakáshoz tartozó, mélygarázsban kialakított parkoló hellyel kerül értékesítésre, viszont ezeket a helyiségeket a vételár nem tartalmazza. A lakás fűtése egyedi gáz cirkó. Az ablakok dupla üvegezésű fa ablakok, melyek eletromos redőnyökkel ellátottak. Lakótér helyiségei: 2 teljes értékű szoba, konyha és nappali egy légtérben, fürdő, wc, kamra valamint egy terasz, melyből a saját kis zöldterület megközelíthető. A közös költség: 10.597 Ft. A lakás déli tájolású. A lakás ára 23.900.000 Ft, igény szerint a tároló 300.000 Ft, továbbá a teremgarázsban található parkolóhely 2.000.000 Ft vételáron vásárolható meg.
Ha Ön szeretne egy egy földszinti, saját kertkapcsolatos, szép, igényes lakást, ahová csak be kell költözni, akkor megtalálta a magához illőt. Kulcs az irodában!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.