Igényes pompás családi ház.

1307 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Igényes családi ház két különálló lakrésszel a maga pompájában tündököl!!!
Az ingatlan Zalaegerszeg Csácsi városrész igényes kulturált környezetében található.
A terület 800 m2-es, egyenes sík, gondozott.
A ház 1993-ban épült, majd 2004-ben a pompás tetőtéri szint készült el.
A ház masszív szerkezetű, falazata hungarocell hőszigetelő befűzésű tégla 40 cm-es, födém természetesen beton, tető Bramac cserepezésű.
A ház 3 szintes, szintenként elkülönítve, így akár egy szint önálló otthon is lehet, megközelítés épített belső lépcső fel és lejáróval és beépített lifttel lehetséges.
Alsó szint a garázs szint, ahol egy nagy dupla és egy normál méretű garázs, 4 tároló helyiség, kazánház, zuhanyzós fürdő wc-vel, lépcső feljáró, lift ház található, kb: 150 m2 - es.
Lakószint, ahol szélfogó, hatalmas étkező konyhával és nappalival, 2 szoba, fürdőkádas fürdő, külön wc, lift, lépcső lejáró és feljáró, és végül a nagy fedett terasz található, kb: 150 m2 - es.
Felső tetőtéri szinten 3 szoba, egy légterű konyha étkező nappali, zuhanyzós fürdő wc-vel és egy sarokkádas fürdő, lépcsőházi feljáró és a lift található, kb: 100 m2 - es.
Fűtése központi fűtésű, radiátorok melegét vegyes-tüzelésű kazán és gázkazán biztosítja, ezen kívül még az alsó lakószinten cserépkályha is található.
Meleg víz ellátást szintenként külön gázbojler szolgáltatja.
szintek közmű ellátása külön van választva, közlekedés szempontjából is külön lakrészekre van az ingatlant választva, így nagyon ideális 2 család részére is a ház.
Villamos hálózat bővítve van, ipari áram kiépítése is megoldott.
Nagyon tiszta rendezett az ingatlan, igényesen kivitelezett , gyönyörű, kifogásmentes.
Ha igényes minőségi tágas otthont keres családja számára, és értéke anyagilag is felérhető, és további kérdése lenne, keressen elérhetőségeimen.

Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.