Igényes, tágas lakás, remek áron

16060 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa északi városrészében, az Űrhajós utcában eladó egy zárt udvaros társasház 2. emeletén található, 140 nm hasznos alapterületű lakás. A lakás elosztása: alsó szint 104 nm, tetőtér 40 nm. A szinteltolásos társasházban mindössze 6 lakás található, a tömb csendes, nyugodt. Az udvar elektromos kapuval ellátott.
A lakás igényesen kialakított, jó állapotú, esztétikai felújítás után azonnal költözhető. A tulajdonos a 2019-s évben teljeskörűen felújította a konyhát. A felújítás során megújult a villamoshálózat, valamint a burkolatok is. A lakás egy központilag elhelyezett klímát kapott. Szintén 2019-ben a lakás alsó szintje új radiátorokat kapott. A nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel ellátottak. Megújultak a tetőtéri ablakok, valamint a főbejárati ajtó is. Az alsó szint központi fűtésű, a tetőtér egyedi gáz-konvektoros. Az ingatlan helyiségei: 4 teljes értékű szoba, 1 félszoba, egy tágas, világos nappali erkélykapcsolattal, konyha, melyhez kamra is tartozik, 2 fürdőszoba, WC, és egy szintén tágas előtér, mely akár társalgónak, nappalinak is megfelelő. A tulajdonos a rendelkezésre álló teret maximálisan kihasználva, az előtérben beépített szekrényeket, és kisebb tároló helyiségeket is kialakított. A lakáshoz saját, kb 10 nm nagyságú tároló is tartozik, plusz egy ikergarázs fele, mely nemrég új hőszigetelt garázskaput kapott. A vételár a garázst nem tartalamazza. A garázs vételára 2.250.000 Ft. Az ingatlan közös költsége 17.000 Ft, mely a vízdíjat is tartalmazza.
Nagyobb családoknak, vagy akár befektetésnek is tökéletes választás lehet! Az ár irányár, csak minimálisan alkuképes.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.