Igényesen felújított 37 nm-es lakás a Rózsák tere közelében.

705 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest 7. kerület Rózsák tere közelében kínálok megvételre egy  teljeskörűen felújított 37 nm-es első emeleti  utcai nézetű lakást. Az ingatlant tulajdonosa minden igényt kielégítő gondossággal újította fel, Önnek csak a bútorokról kell gondoskodnia.
A lakásba  lépve tágas előszobába érkezünk, amelyből a zuhanyzós fürdőszoba nyílik. A fürdőszoba tetején a nagy belmagasságot kihasználva egy egyedi hangulatú kis galéria került kialakításra, amely egyaránt alkalmas lehet alvásra, vagy tárolásra.Az előszobán keresztül juthatunk el a tágas, két ablakos, fényárban úszó amerikai konyhás nappaliba, amelyben egy ötletes kialakításnak köszönhetően egy penge fallal leválasztott hálórész is található.
Az ár részét képezik a magas minőségű, színben harmonizáló burkolatok, a konyha gépészettel (sütő, főzőlap, mosogatógép, páraelszívó) valamint a fürdőszoba bútor.Az ingatlanban felújításra került a teljes gépészet (víz-, villany,- gáz és csatorna hálózat). A gazdaságos fenntarthatóságról a teljesen új fűtési rendszer (kondenzációs kazán), valamint a modern radiátorok.A lakást letisztult megjelenés és minőség jellemzi.Központi elhelyezkedésének köszönhetően akár befektetési célra is alkalmas ! Közlekedés kiváló, a város bármely pontjára több közlekedési eszközzel könnyen el lehet jutni.Közös költség: 6300 Ft.  Ha egy szép kényelmes kis otthonra vágyik megfizethető áron ,akkor ne habozzon hívjon akár hétvégén is .

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban