Igényesen felújított hétvégi ház, nyaraló Vonyarcvashegyen!

4352 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Vonyarcvashegy központi, de mégis csendes, lakó-pihenő övezetében vált eladóvá ez a 112nm hasznos alapterületű, részben bútorozott, emeletes hétvégi ház, nyaraló. Az ingatlanhoz tartozó, gondozott terület nagysága 457 nm. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, mely 2020-ban fejeződött be. A felújítások alatt minden megújult, beleértve az ingatlan tetőjét és a teljes víz és villamoshálózatot is. (Két villanyóra: normál 32A, és egy H tarifás villanyóra került beépítésre). Újak lettek a hideg és meleg burkolatok, a konyha magasfényű konyhabútort kapott, mely harmonizál a teljes amerikai konyha nappali étkezőrésszel, valamint a két fürdőből az egyik, zuhannyal a másik káddal került kialakításra. Az ingatlan kívülről 10 cm vastag homlokzati hőszigetelést, új antracit nyílászárókat kapott alumínium redőnnyel. A ház teljes lakrésze új inverteres klímákkal felszerelt, melyek mind a hűtésről mind a fűtésről gondoskodnak, valamint modern elektromos fűtőpanelek kerültek beépítésre. A teljesen új konyha beépített indukciós főzőlappal és elektromos sütővel várja az új tulajdonosát. A kapuhoz az elektromos kiállások kialakítása megtörtént, így igény szerint automatizálható. Az ingatlanhoz egy garázs is tartozik, így a gépjármű tárolása is megoldott. A ház helyiségei: alsó szinten fedett terasz, melyről tolóajtón keresztül juthatunk a lakrészbe, egy amerikai konyha nappali étkező, 1 fürdőszoba, 1 külön mellékhelyiség, és egy félszoba, az emeleten pedig 2 teljes értékű szoba, előszoba, 1 fürdőszoba mellékhelyiséggel együtt. Az ingatlanba a modern, a letisztult, állapotát tekintve, csak költözni kell, további felújítási munkálatokat nem igényel. Ezen hétvégi házat, nyaralót mindenkinek csak ajánlani tudom, akár lakhatási, akár befektetési céllal keres ingatlant.

Per és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető. Az ár irányár. Nagykanizsai ingatlan beszámítása megoldható.

Ha ezen ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bátran.

Üdvözlettel:

Kuti Andrea

Dear inquirer,

I would like to bring this house to your attention in Vonyarcvashegy. This property is located in a very peaceful area, close to the Lake Balaton. It has been through a complete reservation which ended in 2020. The status is weekend house bit it has all the full comfort for living inside as a regular house.
The size is 112 m2 (netto). It has a nice big american style kitchen, living and dining room on the first floor with a room and a bathroom (with bathtub) and there are two rooms with another bathroom (with shower), hallway on the upper level. The house has air condition, new water line, electricity line, new roof. It has 32 A normal electricity plus a H Tarif as well. It has a new modern tiles everywhere. The kitchen is in a modern brand new style. The windows are 2 cells plastic premium windows.
The has a small garden, the total size of the land is 457 m2. There is garage behind the house for one car.

Please kindly check the photos as well as the attached drawing regarding the layout. If this house has met with your acceptations or if you have any further question please do not hesitate to contact me via email or on the phone.
I will be more than happy to assist you.

Thank you very much for your attention!

Best regards!
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522