Igényesen felújított lakás várja igényes lakóját !

188 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest egyik legkedveltebb részén az Operaház közelében az úgynevezett Napóleon udvarban kiadó egy 176 nm-es, második emeleti, erkélyes, teljeskörűen felújított lakás liftes házban.Az ingatlanban néhány napja fejeződtek be a felújítási munkálatok, ahol minden vezeték cseréje megtörtént és a következő gépészetek kerültek beépítésre:mobilról vezérelhető(wifis)légkondicionáló,-mobilról vezérelhető (wifis) fűtés,-elektromos távirányítós redőnyök,-riasztó rendszerrel ellátott, kamera.A lakásba egy amerikai konyhás nappali,4 hálószoba 3 fürdőszoba,3 WC , tágas előtér (fogadótér) és egy erkély található.Az ingatlan tulajdonosai a lakásban az eredeti ajtókat megtartották újszerűre felújíttatták, mind emellett gondosan ügyeltek arra, hogy az eredeti gipsz stukkókat megtartsák ezzel megtartva a lakás lenyűgöző dizájnját . A konyhában minden gépesített: Bosch: kétszárnyú hűtő, mosó szárítógép, mosogatógép, beépített sütő, mikró a konyha pult-gránit munka lappal ellátott.Az ingatlan remek választás mindazoknak, akik önmagukra igényesek, és egy luxus minőségben felújított otthonra vágynak, vagy egy ilyen lakásban tudja elképzelni, megvalósítani a vállalkozását! ( Ügyvédi iroda, Orvosi rendelő ) Az ingatlan bútorok nélkül kerül kiadásra.
Közös költség:28.900Ft közös költség Mérő óra szerint fizetendő víz, gáz ,villany Ugyan csak egyedi szolgálatói díj,a Digi tv.
""Az Operaház mögött található, kevéssé ismert Napóleon-udvar a főváros legszebb épületei közé tartozik. A Hajós és a Zichy Jenő utca sarkán álló hatalmas bérház Fodor Gyula tervei alapján, 1906-ban készült el. A hosszú évek óta felújításra váró épület bejárata a néhány éve sétálóutcává alakított Hajós utca 25-ös szám alatt található. Az 1997 óta műemléki védettségű, lövésnyomokkal tarkított hatalmas lakóház a hozzá hasonló budapesti épületek szinte valamennyi problémáját magán viseli.A ház előtti keskeny utcában sétálók között sokszor hallani francia szót, amint csodálják a kapu feletti falfülkében álló egyetlen budapesti Napóleon-szobrot. Pedig a ház és a nevét kölcsönző államférfi kapcsolata nem hétköznapi történet. Már a Hajós utca is - az egykor a Drechsler-palota és az Opera helyén működő, majd később - a Teleki térre költözött ócskapiacnak köszönheti nevét. Itt állt ugyanis a Hajóshoz címzett sörház. Az épület elnevezését szintén vendéglátó-ipari helyiség, a sarki Café Napoleon szolgáltatta. Kis szépséghibája a dolognak, hogy a kávézót nem Korzika híres szülöttjéről, hanem az 1870-es évek Magyarországán népszerű III. Napóleonról nevezték el. Róla azonban a bérház építtetője mit sem tudott, így kerülhetett az épület homlokzatára a világverő Napóleon Bonaparte szobra.
Ha úgy érzi minden kép ide szeretne költözni, megszeretné nézni, hívjon bátran hétvégén is !

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban