Igényesen felújított,bútorozott lakás

1209 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Békéscsabán a Szabolcs utcában, 4 emeletes társasház zárószintjén elhelyezkedő panel lakást. Az épület külső szigetelésen, valamint a lépcsőház felújításán a közelmúltban átesett. Lift nincs, viszont egy kis lépcsőzésért cserébe jól kialakított, csendes, nyugodt környezetet és az erkélyről szép naplementés kilátást kaphatunk. Közelben találhatók nagyobb bevásárlóközpontok, vasútállomás, buszpályaudvar, óvoda, iskola, és játszótér.

Az egyedi közmű mérőkkel rendelkező 69 m2 alapterületű igényesen felújított 2 szoba + nappalis kialakítású lakás, fűtéséről cirkó gázkazán, hűtéséről klíma gondoskodik. A felújítás kiterjedt, korszerű új nyílászárók beépítésére, valamint a helységek újra burkolására is, így egy kellemes hangulatú napfényes lakás várja új tulajdonosát. Alacsony rezsiköltségű, a földszinten 16 m2 zárható közös tároló, utcai árnyékos helyen való parkolási lehetőség.
Az ár magában foglalja a bútorzat nagy részét, és a beépített konyhai elektronikai cikkeket is. Az ingatlan per és tehermentes.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó helyen lévő, szépen felújított lakás akkor keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

Kapcsolattartó
Gyula
+36 (70) 942 7652
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban