Igényesen kialakított családi ház Piliscsabán eladó

3810 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől mindösszesen 20 km-re, Piliscsaba egyik legszebb ( elit )részén, Csabagyöngye lakóparkban kínálok megvételre,egy igényes kivitelezéssel épült családi házat.

Az ingatlan nemcsak a mediterrán stílusú kialakításával remekel, az elhelyezkedése is tökéletes, mivel a Pilisi parkerdő közvetlen szomszédságában található . Ennek köszönhetően madárcsicsergés, csend,és nyugalom várja az új tulajdonost.

Csodálatos belső terek, stílusos kialakítás, és minőségi anyagok jellemzik.
Az alsó szinten gipszkarton fal segítségével akár egy különálló garzon is kialakítható.

A 979m2-es saroktelken helyezkedő két szintes, 272m2-es családi ház akár azonnal költözhető, valamint a megmaradt bútorzat a vételárat képezi.
A minden igényt, kényelmet kielégítő családi otthon központi klímaberendezéssel, riasztórendszerrel, öntözőrendszerrel, elektromos működtetésű kapu és garázsajtókkal ellátott.

Az ingatlan földszintjén kialakításra került egy napfényes, galériás nappali, melyhez fedett terasz kapcsolódik, valamint a konyha egy légtérben az étkezővel,mely egy tolóajtó segítségével akár el is szeparálható. Továbbá egy dolgozószoba, gardróbszoba,előtér, háztartási helyiség, és egy mosókonyha kapott helyet.
Az emeleten egy tágas nappali, hálószoba, gardróbbal és fürdőszobával, valamint további két hálószoba, egy fürdőszoba és egy gardróbszoba lett kialakítva.
Az ingatlanhoz tartozik még négy személygépkocsi beállására alkalmas, elektromos kapuval ellátott garázs is.
A kert szépen rendezett, parkosított, örökzöldekkel telepített, így egy igazán intim szférát tud nyújtani egy hosszú kimerítő nap után.
Ajánlanám ezt az ingatlant a nagycsaládosokon kívül , a tágas tereket kedvelőknek, otthonról dolgozóknak Pl. ügyvéd ,könyvelő stb.
Várom érdeklődő megtisztelő hívásukat .

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban