Igényesen kialakított, költségmentes lakás

4940 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa keleti városrészében, a Rózsa utcában, eladó ez a 56 nm hasznos alapterületű lakás. Az ingatlan egy 10 emeletes tömb 8. emeletén helyezkedik el. A lakáshoz a földszinten közös, az emeleten saját használatú tároló tartozik. Gépjárművel a tömb előtt kialakított parkolóban díjmentes a parkolás.
A 2021-s év elején a teljes lakrész megújult. A felújítási munkálatokhoz minőségi alapanyagok kerültek felhasználásra. Kicserélésre kerültek a külső és belső nyílászárók. A beltéri ajtót egyedileg gyártottak. Megújult a teljes víz, és villamohálózat. Az ingatlan új hideg-és melegburkolatokat kapott. A lakótér teljesen új konyhát, és fürdőszobát kapott. A konyhában nem található konyhaszekrény, az jelen esetben nem tartozéka a lakásnak. A helyiségek új radiátorokat kaptak, a folyosón teljesen új, igényes beépített szekrények kerültek kialakításra. A helyiségek világításáról energiatakarékos led lámpák gondoskodnak. A helyiségek fűtéséről központi kazán gondoskodik, a radiátorok egyedi mérőórával ellátottak. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba, mindkettő erkélykapcsolattal, egy kis amerikai konyha-étkezővel, fürdőszoba, wc, folyosó, melyen beépített szekrények kaptak helyet. A közös költség: 23.000 Ft.
Az ingatlan teljesen költségmentes, igényesen kialakított, azonnal költözhető.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.