III.kerület Ürömhegy, családi ház hatalmas telekkel

736 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest III.kerületének egyik legszebb részén, Ürömhegyen kínálok megvételre, egy háromszintes, hatalmas telken épült családi házat.
Az ingatlan zöldövezetben, egy csendes aszfaltozott utcában található.
1986-ban épült tégla falazattal, minden közművel ellátott, tehermentes , kisebb-nagyobb felújításra, korszerűsítésre szorul.
2020m2-es telken helyezkedik az ingatlan, mely két szinten 150m2 lakóterülettel rendelkezik, valamint 70m2-es szuterén szint bővíti mindezt, ahol akár üzlethelyiség, irodahelyiség is kialakítható.
Az alsó szinten került kialakításra egy hálószoba, konyha egy légtérben az étkezővel, fürdőszoba együtt a WC-vel, háztartási helyiség, közlekedő, valamint egy télikert.
Az emeleten kapott helyett a nappali, két hálószoba, és a fürdőszoba együtt a WC-vel. A szuterén szint jelenleg három helyiségből áll, melyek tároló funkciót töltenek be.
Az otthon melegéről elektromos fűtés gondoskodik, továbbá mind a két szinten cserépkályha rásegítésként.
A telek sík, a kertben gyümölcsfák, örökzöldek lettek telepítve. Egy használaton kívüli medence , és egy tárolásra alkalmas melléképület is helyet kapott az igazán nagy méretű telken. Rengeteg lehetőséget rejt magában az ingatlan, akár a telek megosztásával , egy ikerház építése is kivitelezhető.
Ajánlom azon kedves érdeklődők részére, akik a várostól nem elszakadva, de mégis kellemes környezetben keresik új családi otthonukat.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.