Ilyen egy tökéletes családi fészek!

12378 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ilyen egy tökéletes családi fészek!

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros kertvárosi részén a Románvároson egy csendes utcában lévő, a fürdőtől és a belvárostól 10 perc gyaloglással megközelíthető 2007 évben épült és 2019-ben felújításokon átesett családi házat. Az ingatlan helyiségeinek elosztásából adodóan tökéletes akár több gyermekes családok részére is, mivel a földszinti részen egy hatalmas nappalit, amerikai stílusú konyhát és egy kényelmes ebédlőt találunk, amelyek mind egy légtérben lettek kialakítva. A nappaliból egy gyönyörű, varázslatos kis udvar tárul a szemünk elé, ahol este a hangulatvilágításokkal olyan érzése van az embernek, mintha nyaralna. A ház emeleti részén lett kialakítva 3 hálószoba és egy szép fürdőszoba, ahol a közlekedő részen egy klíma is be lett szerelve, így a kellemes hőmérséklet az emeleti részen nyáron is biztosítva van. A ház fűtését egy újszerű kondenzációs gázkazán biztosítja a hozzá tartozó lapradiátorokkal.

Az ingatlan lakóterülete: 111 m2.
Az udvar összesen: 86 m2.

Az ingatlan belső elosztása földszínt: előszoba, nappali, konyha, ebédlő, fürdőszoba, garázs.
Az emeleti részen: közlekedő, 3 szoba, fürdőszoba.

Az ingatlan tégla falazatú, amelyet a felújítások során új műanyag nyílászárókkal láttak el, illetve sorházi elhelyezkedése miatt az ingatlan fenntartási költsége igen alacsony lett, ami azt jelenti, hogy a téli hónapokban is kb. 7.000 Ft-os havi fűtéssel számolhat a tulajdonosa.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, tökéletes elosztású, felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 0670/4574-392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.