Ilyen panellakás kevés van Győrben

2024 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrben, Marcal 1-ben a Cuha utca Nádorvároshoz eső végén eladóvá vált egy tágas, szép, elosztását tekintve ritka, 67 nm-s panellakás.

A 10 emeletes ház 4. emeletén található, szintenként csupán két lakással, barátságos lépcsőházban.

A 67 nm-s lakás elosztása: nagy nappali, 2 háló, 'dupla' előszoba beépített szekrénnyel, konyha, külön fürdő és mellékhelyiség.

A lakás az elmúlt években a következő felújításokon esett át: cserélték a nyílászárókat, melyekre szúnyoghálót is tettek, burkolták a helyiségeket, fel lett újítva a beépített szekrény, a villany és a vízvezetékek cseréje is megtörtént.
Ami szükséges: a bejárati ajtó cseréje valamint a konyha modernizálása.

A lakás melegét távhő biztosítja, melyet egyedi mérőórával tudnak a lakók szabályozni. Ennek, valamint a remek dél-nyugati fekvésnek köszönhetően a téli időszakban is kb 12.000 Ft volt a gázszámla.

A lakáshoz a szinten egy megosztott tároló, valamint a földszinten egy nagy közös tároló tartozik

Közösköltség: 9.000 Ft.

Intézmények, boltok, pár perc alatt elérhetőek, és ezen a részen -ellentétben a Répce vagy az Ikva utcával - a parkolás is mindig könnyen megoldható.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 829 8863
Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 829 8863

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.