Ingázik külföldre? Ezt a házat látnia kell!

413 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A szlovén határtól mindösszesen 2 km távolságra, Rédics település csendes, barátságos utcájában eladó ez az igényesen felújított 96 nm hasznos alapterületű családi ház. A közel 1100 nm nagyságú terület gondozott, szépen karbantartott. A területen 2 garázs, és egy minden oldalról nyitott kocsibeálló, valamint tároló is helyet kapott. Autóval való bejutást elektromos kapu biztosítja.
A tulajdonosok az ingatlant folyamatosan gondozzák, újították. Néhány éve megújult a teljes víz- valamint a villamoshálózat. Az ingatlanban új konyha és fürdőszoba került kialakításra. A helyiségek új hideg- és melegburkolatokat kaptak. A szobák parkettájának felcsiszolása, valamint újra lakkozása megtörtént. A nyílászárók dupla üvegezésű, hőszigetelt fa ablakok, melyek redőnnyel ellátottak. Az épület kívülről 10 cm vastag homlokzati hőszigetelést kapott. Részben megújult a tető is. A lakótér fűtéskorszerűsítése megtörtént, a helyiségeket egy cirkó kazán melegíti radiátorok segítségével, valamint elhelyezésre került egy központi kandalló is. A nappaliban klíma gondoskodik a hűtésről, mely a lakótér jelentős részét képes hűteni. A családi ház helyiségei: 2 teljes értékű szoba, tágas, világos nappali, konya étkezővel, fürdőszoba, terasz, előtér,közlekedő, mosókonyha.
Igényes családi ház ingázóknak, kisebb családoknak, akik nem szeretnének jelentős felújítási munkálatokkal bajlódni!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.