Ipari létesítmény eladó

4498 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ácson ipari terület eladó!

Komárom-Esztergom megye egyik legfrekventáltabb területén egy igazi nagyvállalkozói tevékenységet lehetővé tevő területet ajánlok önnek!

71.421 nm-es ipari területen több hasznosítható épület, raktár van, és jelentős a még beépítetlen, de hasznosítható terület..
A területen több csarnoképület található, összesen ~5000 nm.
Az épületek egy részét jelenleg a tulajdonos használja, jelentősebb hányadát azonban hosszabb idő óta bérli egy tőkeerős német nagyvállalat. Ez új szerződéssel átvehető, folytatható, vagy a bérbeadás megszüntethető tulajdonos váltás esetén.

Található a területen egy 430 nm-es irodaház. Az épületegyüttesében van egy 100 nm-es szolgálati lakás, ebben jelenleg a telep gondnoka lakik.
A cég dolgozói számára az irodaházban kialakítottak 7 szobát, 2 db fürdőt, közös konyhát, egyéb mosdó és mellékhelyiségeket. 21 fő elszállásolására van lehetőség.

Mindezek mellett talán a legfontosabb és legértékesebb része a területnek az az iparvágány, ami közvetlenül összeköttetésben áll a Budapest – Győr – Wien vasútvonallal. Az iparvágányok engedélyeztetése 10 évenként történik. Jelen engedély még 7 évig érvényes.
Ha egy logisztikai központban gondolkodna, ennél jobb és komfortosabb helyet nem találna az országban. A terület 900 méter távolságban van az 1-es főúttól, és 6,4 km-re az M1-es autópályától. Mindkettő irányban engedélyezett a kamionforgalom, sem súly, sem magasságkorlátozás nincs.
Az iparterületen még 2.4 ha füves-, részben beépíthető terület van, ami további bővítésre ad lehetőséget.
Intenzív növénytermesztésre is alkalmas a területet, ugyanis a térségben elérhető mélységben hasznosítható thermálvíz található.

Közművek:

Villany a területen, korlátlan áramfelvételi lehetőséggel,
ülepítő tartály
tüzivíz-tározó medence,
gázcsonk a területen belül,
vízvételi lehetőség: a szomszéd gyáregység kútjából.
Ára: 470.000.000 Ft

Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal a +36 30 601 9095 telefonszámon. Irodánk segítséget nyújt az adás-vétel teljes körű lebonyolításában. Ingyenes, bank független hitel tanácsadással és komplett banki ügyintézéssel állunk rendelkezésére

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.