Ipari terület , értékes épületek, kiváló hely!

3877 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az eladó ingatlan Makó egyik ipari övezetében a Bárányos soron található.
32662 m2 területű kivett ipartelep és 3576 m2 kivett beépítetlen terület elnevezésű.
Az ingatlanon egy szociális épület, három csarnok épület, egy irodaház, kazánház, porta, valamint egy kompresszor ház található.
A telep jellemzői:
Az áram ellátása 400 kW-os lekötés, ami 1000 kW-ra bővíthető, a telephelyen trafóval, mérővel.
Kiépített víz és csatorna rendszerrel rendelkezik, de több épületben is a vízellátást fúrt kútból hidrofor segítségével biztosítják.
A gáz csonk a telep területén belül van, de a rendszer nincsen kiépítve.
Teljes területe aszfalt burkolatú, de felújítandó állapotú.
A telepen van egy nagy méretű hídmérleg.
Riasztóval ellátott.
Az elhelyezkedését tekintve a lakóövezet és a vasút között található, saját iparvágánnyal rendelkezik, ami jelenleg használaton kívül van. A tömegközlekedés szempontjából is kiváló, a vonatállomás és az autóbusz megálló is 300 méter távolságra található.
A főbb épületek jellemzői: (az épületek elhelyezkedése és számozása a telepen belül , a fotók között megtalálható)
1. Műhelyépület: 2447 m2 területű tégla építésű palatetős épület. Műhely, iroda és szociális helyiségek. Fűtése pellet tüzelésű kazánnal. Az épület vízellátását fúrt kút biztosítja.
5. Szociális épület: 1167 m2 +pince 350m2 területű tégla építésű cserép tetős épület. Az épület masszív szerkezetű, de teljesen felújítandó, se fűtés, se áram nincsen benne jelenleg.
7. Hármas csarnok, üzemcsarnok: 1221 m2 területű tégla építésű lemez tetős épület. Nagy teherbírású, acél magvas ipari padló van a gépek alatt és a két nagy kapu között. A fűtése pellet tüzelésű kazánnal történik. Ez az épület rá van kötve a városi vízhálózatra. Kamerázott és riasztó rendszerrel ellátott.
9. Nagycsarnok: 2153 m2 területű tégla építésű beton tetős épület. Víz nincs az épületben, a leválasztott iroda fűtése elektromos.
8. Irodaház: 145 m2 területű tégla építésű cserép tetős felújított épület. Műanyag nyílászárók , laminált padló,- a vizes helyiségekbe járólap burkolatok. A fűtése pellet tüzelésű kazánnal, radiátor hőleadókkal történik. A vízellátást fúrt kút biztosítja. Az épület egyik részében iroda, tárgyaló, konyha, fürdőszoba Wc-vel, a másik részében egy kis garzon lakás, a harmadikban pedig jelenleg laborként működő két helyiségből álló rész van kialakítva. Az épület alatt pince van.
Az épületek egy része jelenleg bérbe adott, megegyezés szerint tovább bérelnék, vagy részben megvásárolnák.
Az ingatlan számos tevékenységre alkalmas , sok lehetőséget rejt.

AZ INGATLAN IRÁNYÁRA: 800 000,- Euro +ÁFA

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vagy további információra lenne szüksége hívjon bizalommal.

Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 338 8182
Jantó Gabriella

Jantó Gabriella

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 338 8182