Iroda, orvosi rendelő, 2 lakás

445 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó egy részben felújított, jól karbantartott, irodának, orvosi rendelőnek is alkalmas, jelenleg 2 külön bejáratú, lakásként funkcionáló, tégla építésű ingatlan, Szegeden a Rókus városrészben. Az ingatlan 150 m2 -en ( 2x75 m2 ) összesen 10 helyiséggel rendelkezik, ebből 2 helyiség fürdőszoba és 2 konyha. Alacsony fenntartási költségek, a két szint külön mérőórákkal szerelve.
Az épület mögötti melléképületben kialakítható további irodarész, rendelő, az udvaron pedig parkolóhelyek létesíthetőek. Lokációját tekintve jól frekventált, társasházas övezet, a jó közlekedésnek köszönhetően közel a belváros.

Amennyiben úgy gondolja passzol az ingatlan az ön elképzeléseihez, szívesen alakítana itt ki irodaházat, vagy magánorvosi praxist keressen bizalommal elérhetőségeimen. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban akár hétvégén is megtekinthető.

Ha nincs ötlete a megvalósításhoz, vagy ötlete ugyan van, de nem tudja hogyan fogjon hozzá lakberendező kollégám elkészíti az ön igényeihez igazodó látványtervet, illetve a kivitelezés egyes fázisaihoz ajánlunk szakembert.
Az adás-vétel során teljeskörű szolgáltatás megtekintéstől a birtokbaadásig, szükség esetén rendelkezésre áll ügyvéd, hitelszakértő.

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>