Irodaházban nagyméretű irodák kiadók

1480 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged, Római körúton, könnyen megközelíthető helyen több helyiségből álló komplett irodaegységek kiadók számos háttérszolgáltatással.

Az egyes irodaegységek az épület földszintjén, 1. és 2. emeletén találhatók, 60 és 226 m2 között, több méretben. A megadott ár a legkissebbre vonatkozik a megadott m2 ár alapján + rezsi+ üzemeltetési költségek + Áfa. Mindegyik irodacsoport több helyiségből áll, a nagyobbak igény szerint leválaszthatók (egyrésze volt is már korábban tagolva). Minden egység önálló beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerrel van ellátva. Az épületben büfé üzemel, de mindegyik egységben saját teakonyha, mosdó, zuhanyzó is ki van alakítva.

Az irodák jellemzői:
-portaszolgálat
-lift
-klima + külső levegőcserélő
-önálló teakonyha mosogatógéppel, vizesblokk ( WC, zuhanyzó )
-büfé
-kamera és épületriasztó
-kerékpártároló
-autóparkoló ( 60 m2/ 1 parkolóhely )

bérleti díj ( nettó ):

- 8 EUR/ m2/hó bérleti díj
- 4 EUR / m2 közüzemi és üzemeltetési átalány

A környék kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik, az épület előtt troli és autóbuszjáratok megállóhelyei, de a belváros gyalogosan is könnyen elérhető. A közelben számos üzlet, szolgáltatás, vendéglátóegység található.

A bérléshez 2 havi kaució szükséges.

Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.