Itt garantált a csend, a friss levegő, és a madárcsicsergés!

1164 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Erdők ölelésében, a természet lágy ölén, igazi csendes környezetben vált eladóvá ez az igényesen kialakított zártkerti ingatlan. A település, melyhez az ingatlan tartozik, Zala megye nyugati részén található pár száz lélekszámmal rendelkező Kerkateskánd. A felépítmény mindentől távol, módfelett nyugodt környezetben, közel 4500 nm nagyságú területen található. A területen 1500 nm nagyságú, közel 30 éve telepített akácerdő, valamint számtalan diófa, és gyümölcsfa is található.
A terület művelési ág alól már ki van vonva, így az új tulajdonosnak sem a kifüggesztési idővel, sem elővásárlókkal nem kell bajlódnia, adásvétel esetén az ingatlan azonnal birtokba vehető. Az épület akár állandó lakhatársa is alkalmas lehet, mivel az alapvető közművekkel rendelkezik, és kialakításra került benne fürdőszoba, valamint főzőfülke is. A szennyvíz elvezetése derítőben megoldott. A helyiségek fűtéséről fa tüzelésű kandallók gondoskodnak. Az épület helyiségei a pinceszinten egy kis terasz, előtér, valamint pince, az emeleten pedig egy hálószoba, nappali étkezővel, fürdőszoba, főzőfülke, nyitott, tágas terasz. A terület autóval aprókavicsos, de jó minőségű úton megközelíthető, melyet a település jóvoltából télen is takarítanak.
Hétvégi háznak, nyaralónak, de egyedül álló embereknek, vagy pároknak állandó lakhatásra is jó választás lehet. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne elvonulni a világ elől, és aki valóban a természet harmóniájában érzi jól magát. A környék hatalmas túrázások tökéletes helyszíne lehet. Lenti fürdőváros, illetve a szlovén határ néhány perces autóúttal elérhető! Itt garantált a csend, a friss levegő, és a madárcsicsergés!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban