Itt mindent megtalál egy helyen!

9100 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Itt mindent megtalál egy helyen!

Gyula üdülővárosának peremén kínálok eladásra egy több mint 3 hektáros területen lévő, modern gazdaságot, ahol tényleg mindnet megtalál, aki gazdálkodni szeretne. A tanya Gyula városától 1 km-re, illetve a városközpontól 3 km-re helyezkedik el.
A tanyához vezető 200 méteres mellék út kavicsos törmelékkel lett feltőltve, így annak megközelítése nem körülményes rosszabb idő esetén sem. A tanya 1,5 hektáros területe teljesen körbekerített, ahol szinte mindent megtalálhatunk, mivel ki lett alakítva egy 3454 m2-es horgásztó, amelynek a vízutánpótlása szivattyúval a Körös vizéből megoldott, persze a szükséges engedéllyekkel együtt. Egy 4043 m2-es legelő, illetve lovaspálya, amely a horgásztó mellett található. A tanyához tartozik még egy istálló is, ahol 4 db. téli és 4 db. nyári ló állás lett kialakítva, valamint az istálló mellett található 2 db. terménytároló és egy nagy csűr is.

A tanya főépülete egy 150 m2-es tégla falazatú ház, amely 2002 évben épűlt és 2018-ban esett át kisebb felújításon. Az épület teljesen öszkomfortos, ahol a városi ivóvíz hálózat, internet, Digi Tv is be lett kötve. A ház új hőszigetelt nyílászárókat és új villanyvezetéket kapott. Az ingatlan áram ellátásáról egy 14 db-os napellem gondoskodik, ami teljes egészében kiváltja a villanyszámlát, de a hidegebb hónakoban a fűtésbe is be tud segíteni az ingatlanban lévő elektromos fűtésnek köszönhetően. A ház fűtését a téli időszakban egy korszerű vegyes tüzelésű kazán biztosítja a hozzá tartozó lapradiátorokkal. Az épülethez tartozik egy nagy terasz és egy kerti grillező, kemence, szallona sütő komplexum is.

A tanya kiválóan alkalmas nyári táborok, rendezvények lebonyolítására is, mivel a területén 3 db. apartman ház, 5 db. faház, szabadtéri nyári konyha egység, külön vizes blokk, focipálya, horgásztó, grillező helyek és nem utolsó sorban lovaglási lehetősség is adott. A tanyához tartozik továbbá egy saját stég, amelyet a Körösparton találhatunk.

A főépület összesen: 150 m2-es, ahol 1 nappali, ebédlő, konyha, 3 szoba, dolgozószoba, 4 fürdőszoba, kazánház, terasz és két erkély található.
A 3 db. apartman ház külön konyhával, fürdőszobával, Wc-el összesen: 120 m2.
Az 5 db. faház összesen 10 férőhellyel.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a tökéletes helyen lévő és minden igényt kielégítő tanya gazdaság, ami akár gazdálkodási szempontból, akár befektetési célokból is kiváló választás, hívjon bizalommal a hét bármely napján.
Tel.: 06/ 70 457-4392.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.