Itt sokat kap a pénzéért

474 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár Maroshegy kertvárosi részén kínálom eladásra, ezt a csendes utcában fekvő, hatalmas telken fekvő családi házat. A rengeteg szoba és a 3 állásos garázs miatt ideális otthona lehet egy, vagy többgenerációs vagy akár egy 4 gyermekes családnak, akik tényleg nyugalomban szeretnék élni a mindennapjaikat.

Az épület egy 1611 négyzetméteres parkosított telken fekszik. A földszinten tágas nappali, étkező+konyha, 2 szoba, 2 zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet 90 négyzetméteren.

A közlekedőn levő lépcsőn keresztül is megközelíthető a tetőtér, ahol 3 szoba, fürdőszoba és külön wc kapott helyet 73 négyzetméteren.

A fűtött alagsor is rengeteg lehetőséget nyújt. Külön bejárata van. Mivel a vizes kiállások itt is ki vannak alakítva ezért konyhának és fürdőszobának is van hely, valamint több szobának. Tehát akár egy újabb lakás is kialakítható. De akár konditeremnek, szaunának, jacuzzinak vagy biliárdteremnek is ideális a hely. Összesen itt is kb. nettó 90 négyzetméter áll a rendelkezésre.

A bejárat előtt van egy hatalmas terasz és onnan lejárat a belső udvarra, ahol kerti kiülő várja pihenni vágyókat. Az udvaron egy 3 állásos, fűtött garázs is helyet kapott, ami akár szervízként is működhet. Mögötte még bőven van hely a kertészkedésre is.
A fűtés gázkazánnal történik radiátoros hőleadással, de a fürdőszobákban padlófűtés is van. A földszinti előtérben egy kandalló is található, ami hangulatos meleget tud varázsolni a hideg téli estéken. A nyári meleget pedig klímaberendezés segít elviselhetővé tenni a tetőtérben.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállót elérje. Parkolásra a garázsokon kívül van még hely a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán is több autó számára.

Az ár irányár és alkuképes mivel sürgős az eladás! Jó vétel, ne menjen el mellette!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban