Itt sokat kap a pénzéért

2673 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár Maroshegy kertvárosi részén kínálom eladásra, ezt a csendes utcában fekvő, hatalmas telken fekvő, alpesi stílusú családi házat. A 7 szoba és a 3 állásos garázs miatt ideális otthona lehet egy, vagy többgenerációs vagy akár egy 5 gyermekes családnak, akik tényleg nyugalomban szeretnék élni a mindennapjaikat, de akár panziónak, munkásszállásnak is alkalmas lehet. Székesfehérvári vagy tókörnyéki ingatlant beszámítunk 40 mFt-ig.

Az épület egy 1367 négyzetméteres füvesített telken fekszik. A földszinten tágas nappali, étkező, konyha, szoba, zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet 100 négyzetméteren. A nappaliból van kijárás a hatalmas, 30 négyzetméteres, napellenzővel is védett teraszra.

A közlekedőn levő lépcsőn keresztül is megközelíthető az emelet, ahol 3 szoba, fürdőszoba és külön wc kapott helyet, szintén 100 négyzetméteren.

A földszinti előtérből vezet lépcső a szuterén szintre, ahol a kazánház és a kamra mellett, még 2 fűtéssel ellátott szoba is helyet kapott. De akár konditeremnek, szaunának, jacuzzinak vagy biliárdteremnek is ideális a hely. Összesen itt is kb. 95 négyzetméter áll a rendelkezésre.

A teraszaszról van lejárat a belső udvarra, ahol az udvaron egy 2 állásos garázs is helyet kapott. A fennmaradó zöldterületen még bőven van hely a kertészkedésre is. A telek tehát elég nagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy kisebb medence is, de a család kedvenceinek is bőven jut hely.

A fűtés pár éve felszerelt, korszerű gázkazánnal történik radiátoros hőleadással. A ház két, külön lakás rendeltetési egységgé nyilvánítható, és így az éves kedvezményes gázmennyiség duplája jár rezsicsökkentett áron. A radiátorokon mindenhol termosztatikus fűtésszelepek segítségével állítható be szobánként az igényelt hőmérséklet. Rendelkezésre áll még a vegyes tüzelésű kazán is. A szintén pár éve cserélt külső nyílászárók mindenhol hőszigetelt, kettős üvegezéssel ellátott típusúak és redőnnyel vannak ellátva. Az épület falazata kívülről szigetelt. Mindezek eredményeként gazdaságosan fűthető az épület.

A ház elektromos hálózata is felújításra került, cserélve lettek az elektromos vezetékek. A továbbiakban erre sem kell már költeni.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállót elérje. Parkolásra a garázsokon kívül van még hely a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán is több autó számára.

Az ár irányár és alkuképes! Jó vétel, ne menjen el mellette!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban