Jaminai tégla ház!

603 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsabán, Jaminában vált eladóvá ez az 1970-ben épült, 135 nm-es, 4 szobás, családi ház.

Az ingatlan 551 nm-es telken fekszik, teljes egészében tégla épület, melyhez további melléképületek tartoznak: garázs, tároló, szín, kamra és egy kutya kennel. A kazánház mögött külön bejáratú másik házrész található, konyhával, szobával, fürdőszobával.

A ház fűtéséről és meleg víz ellátásáról gázkazánok gondoskodnak, de alternatív fűtésként egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Ablakai, ajtói fa nyílászárók, a ház teteje cserepes fedésű. A jó tájolásnak köszönhetően szobái világosak, napfényesek.
Udvara nagyrészt térkövezett, rendezett, jó időben a nagy terasz és fedett kerti sütő kiváló családi összejövetelek tartására.

Ajánlott kisgyerekes családoknak, hiszen az utca csendes, biztonságos, nagy átmenő forgalom nincs. De akár két generáció is kényelmesen elfér külön, de mégis együtt. Felújítva remek lehetőség rejlik benne!

Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és bankfüggetlen hitelügyintéző is!

Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Kapcsolattartó
Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.