Jánkahegyi sokrétű 380 m2-es jó állapotú családi ház eladó.

5417 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalaegerszeg kedvelt jánkahegyi részén eladó többgenerációs családi ház, de akár vendéglátóipari és kereskedelmi vállalkozásra is alkalmas.
Az ingatlan 3300 m2-es panorámás területen található, melynek egyharmad udvar része egyenes, kétharmad része lejtős, ami kert és gyümölcsös részből áll.
A családi ház 1997-ben épült, 380 m2-es, 2 szintes és tetőtér beépítésű, falazata tégla , födém beton, tetőcserép Bramac.
Alsó szinten nagy társalgó, vendéglátó helyiség, könyvtár, konyha, spajz, zuhanyzós fürdő, külön wc, lépcsőház feljáró az emeletre és a tetőtérbe, ezen a szinten található még hátul kazánház, aknás garázs, ami a lépcsőházból megközelíthető.
Középső szinten előszoba, konyha, étkező, nappali, 4 szoba, 2 fürdő wc-vel, az egyik zuhanyzós a másik fürdőkádas, folyosó és ezen a szinten a ház teljes hosszában erkély található.
Tetőtérben konyha étkező nappali, 2 szoba, fürdőkádas fürdő wc-vel található.
Az udvaron található még különálló aknás garázs, 2 db tároló, földpince nyári konyhával, kemence és kerti grillező.
A házban radiátoros központi fűtés van, ami nagy ipari teljesítményű gázkazánról, vegyes tüzelésű kazánról és vízteres cserépkályháról egyaránt működtethető, tetőtérben még pluszban padlófűtés is van.
Az épület kívülről, belülről rendezett állapotban van, ipari árammal és klímával felszerelt, ablakokon redőny van, anyaga fa és hőszigetelt.
Az ingatlan a nagysága miatt mindenképpen csak többgenerációs összeköltöző családoknak, vagy vállalkozói tevékenységre alkalmas.
Ha keres hasonló nagyobb ingatlant, és további kérdése lenne, esetleg megtekintené elképzelései számára, keressen elérhetőségeimen, szívesen segítek.

Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.