Jó állapotú 3 szobás családi ház

2539 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Magyaralmás központi belterületi helyén, aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez a 2005-ben felújított, szép állapotú, tégla és kő falazatú 3 szobás családi ház, 1461 négyzetméteres telken. Maximum egy festés kell és máris használható. De természetesen, aki a mai kor igényei szerint szeretné felújítani, nekik is érdemes megnézni.

A korábban végzett felújítás során cserélve lettek a villany, vízvezetékek, valamint kialakításra került egy fürdőszoba is. A szobákba laminált padló, míg a közös terekbe padlólap került lerakásra. A bejárati ajtók és az ablakok nagy része is cserélve lett.

A fűtés vízteres cserépkályhával és radiátorokkal van megoldva, de lehetőség van átállni más fűtésrendszerre, mert a radiátoros rendszer alkalmas rá. Ezen kívül az egyik szobában dekoratív kandallóval is lehet fűteni.

A ház folytatásában az udvaron garázs, műhely és egyéb gazdasági épületek is találhatók. A főépület egy része alatt, pedig pince van. Az udvaron található még egy, az utcára is nyíló, felújításra szoruló, önálló gázfűtéssel rendelkező, 26 négyzetméteres üzlethelyiség, ami akár házi iroda vagy garázs is lehet a jövőben.

A faluközpont pár perces sétára van. Ott található minden szükséges közintézmény, boltok, orvos, óvoda, iskola és a távolsági buszmegálló is.

Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés vagy állandó otthon céljára is. A nagy udvar, gazdasági épületek és a kert akár gazdálkodásra is lehetőséget nyújt.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. Falusi CSOK igényelhető a házra!

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban