Jó állapotú családi ház Győr-Szabadhegyen

361 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, eladó ház.
Jó állapotú családi ház Győr-Szabadhegy egyik legjobb részén! Ha egy kiváló környéken szeretne élni egy jól élhető terekkel rendelkező házban, akkor megtalálta! Egy kis ráfordítással tökéletes otthonná alakíthatja!
Eladásra kínálok egy 1968-ban épült, 2+2 félszobás, 110 nm alapterületű, téglaépítésű, betonfödémes, beépített tetőtérrel rendelkező, palafedésű, statikailag jó állapotban lévő, tehermentes házat 660 nm-es telekkel és garázzsal.
A házba a beépített teraszon keresztül juthatunk be. A fűtést és a meleg vizet kombi gázkazán biztosítja. Radiátorok a hőleadók. Ezen kívül még egy fa tüzelésű kandallókályha is gondoskodik az otthon melegéről. A nyílászárókat 15 éve cserélték, fa ablakok kerültek beépítésre.
A tetőtér egy külön életteret biztosít. A fenti szobákban az ablakok a tető síkjából kiemelkednek. Ezen a szinten is található mosdó-WC.
A telek nem túl nagy, de pont ideális a terület a kertészkedéshez.
A környék csendes és nyugodt, minden megtalálható a közelben. Családosok figyelmébe ajánlom! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon bátran, és nézzük meg együtt! Irányár: 42.000.000 Ft
Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hitel, ügyvéd, energetikus egy helyen, az Ön kényelme érdekében!

Takácsné Erdélyi Anikó

Takácsné Erdélyi Anikó

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 305 7002
Takácsné Erdélyi Anikó

Takácsné Erdélyi Anikó

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 305 7002