Jó állapotú családi ház Miklósfán

679 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Miklósfa városrészében eladó egy 112 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlan egy szépen gondozott, 2776 nm területen helyezkedik el, melyen a ház hosszabbításában melléképületek kaptak helyet. Egy különálló melléképületben garázs került kialakításra. Az udvaron egy fúrt kút található, melynek 4 külön vízkiállása van, így az egész terület könnyűszerrel gondozható, öntözhető.
A beton aljzattal, és beton födémmel ellátott ingatlan nagyon jó statikai állapotnak örvend. A tető szintén jó állapotú, felújítást nem igényel. A ház északi fele 10 cm vastag homlokzati hőszigetelést valamint új ereszcsatornát kapott. Az ingatlan ablakai műanyagra lettek cserélve, és redőnnyel felszereltek. Az egyik szobában laminált parketta lett lerakva, a másikban megmaradt az eredeti, de nagyon jó állapotú halszálkás parketta. Jelenleg a helyiségeket konvektorok fűtik, de a kémény bélelése megtörtént, így az épület könnyen cirkósítható. Másik fűtési alternatívaként az étkező és az egyik szoba falán elhelyezett cserépkályha áll. Az ingatlan helyiségei: 2 teljes értékű szoba, 2 fürdőszoba, az egyik épített zuhanyzóval ellátott, előtér, előszoba, étkező, konyha, tároló, főzőfülke, kamra, terasz. Akár az étkezőből, akár az előszobából remek nappali varázsolható.
Az ingatlan igényel némi felújítást, de könnyen nagyszerű otthon alakítható ki belőle.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.