Jó állapotú családias otthon Győr-Ménfőcsanakon

1448 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, eladó ház.
Tiszta udvar, rendes ház, családias otthon! Kell ennél több? Ha egy statikailag jó állapotú, kiváló tér elosztású családi házat szeretne karnyújtásnyira a várostól, akkor megtalálta!
Eladásra kínálok Győr-Ménfőcsanakon egy 1980-ban épült, 94 nm-es, téglaépítésű, részben felújított, cseréplemez fedésű, betonfödémes, nappali + 3 szobás, azonnal költözhető családi házat 836 nm-es telekkel. A tető új, cseréje a tavalyi évben történt. A tetőtér beépítésével két generáció együttélése is lehetséges!
Tartozik az ingatlanhoz 3 db terasz, garázs és tároló. A ház egy része alápincézett. A fűtést gázkazán és egy cserépkályha biztosítja. A fa nyílászárók jó állapotban vannak és redőnyözöttek. A villamos hálózat 3x16 A-os, és ipari áram is van. A fürdőszoba felújítása és a vízvezetékek cseréje megtörtént. Az udvar parkosított. A ház sok lehetőséget rejt magában. A környék kiváló, jól strukturált a közlekedés és a bevásárlási lehetőségek szempontjából is. Ha mindez fontos Önnek, akkor ne habozzon tovább!
Hívjon bátran, és nézzük meg együtt! Irányár: 39.000.000 Ft
Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére! Hitel, ügyvéd energetikus egy helyen az Ön kényelme érdekében!

Takácsné Erdélyi Anikó

Takácsné Erdélyi Anikó

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 305 7002
Takácsné Erdélyi Anikó

Takácsné Erdélyi Anikó

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 305 7002