Jó állapotú cseréptetős vályogház eladó

8053 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok egy még Sármellékhez tartozó, de gyakorlatilag Nemesnagyboldogasszonyfa fölött elhelyezkedő zárkerti ingatlant, mely nagyon jó adottságokkal rendelkezik és rendkívül szimpatikus a stílusa is!

Manapság sokan érdeklődnek ilyen fajta ingatlan után, viszont nem mindegy mekkora és hol helyezkedik el. Éppen ezért kiemelném, hogy maga a telek nagysága 2532 m2, melyen 6 sor szőlő van mindösszesen és a többi gyümölcsös és füvesítve van. Ezen a telken található egy pince/gazdasági épület, melyben kialakítottak egy konyhát, szobát és egy pince helységet, melyben a borászati kellékeknek ad helyet. Az épület egy vályogház, mely fa födémet kapott és cserepes teteje van. Az épületet folyamatosan karban tartották, nincsenek statikai problémái, masszív 55-ös falazata van.
A épülethez nemrégiben készítettek egy 18 m2es fedett teraszt, mely kellemes hűvöst tud adni a nyári melegben és védi is az épület azon részét.
Az épülethez még tartozik egy kb 9 m2 alapterületű raktárhelység is, mely helyet ad a kertészkedéshez szükséges eszközöknek.
Az ingatlanon fúrt kút is van, tehát víz az adott és emelett természetesen villany.
A környék részben lakott, kellemes helyen van és jók a szomszédok is.

Egy szó mint száz, jól kialakított kis ház telekkel, mely jól kihasználható és inspiráló és nem is kell a munkában nagyon elfáradni!

Amit még tudni kell, az az, hogy innen Sármellék 4,5 km-re van, Hévíz kb 6 km, Kehidakustányi fürdő 5 km, mely szuper lehetőséget ad a közelben élőknek is, nem kell messze menni kikapcsolódni. Keszthely innen kb 12km-re van, mely sok turisztikai lehetőséget rejt magában.

Inkább beszéljenek a képek és kérem tekintsék meg a ház alaprajzát is, ami tájékoztató jellegű.

Amennyiben ezen ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen bátran bizalommal. Komoly érdeklődő esetén előre egyeztetett időpontban meg tudjuk mutatni az ingatlant.

Köszönöm!

Üdvözlettel:
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.