Jó állapotú házrész festői környezetben!

338 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Pilis hegység egyik legszebb, panorámás kis településén, Pilisszentkereszten kínálok eladásra egy jól karbantartott 37 nm alapterületű hézrészt.

Helyiségek alaprajz szerinti elrendezése:
Szoba, konyha, spejz, fürdőszoba.
A házrészhez tartozik még az udvarban egy 20 nm fatároló, spejz, illetve egy különálló 12 nm épület, mely műhelyként, szabadidős tevékenység végzésére, akár irodának is használható. A helyiség fafűtéses kályhával fűthető is.

A ház az 1950-es években épült vegyes kő és vályog falazattal. Tetőszerkezete rendben van, folyamatosan karbantartott, fa födémes, felül szigetelt. Falazata száraz, állandóan lakott volt és fűtött.
Műanyag, redőnyözött nyílászárók. A szoba ablaka utcafrontra néz, a konyha a belső kertre. Világos, napfényes, dél-nyugati tájolású épület.
Víz, villany, csatorna bevezetve. Fűtés cserépkányhával, illetve a szobában és konyhában hőtárolós kályhákkal, ezek éjszakai áramról működnek.
A villanyvezetékek felújítása 1992-ben megtörtént, illetve 2019-ben új villanyóra került beszerelésre, 32 A nappali és 32 A éjszakai árammal.

A telken két házrész található, a hátsó lakóknak bejutást kell biztosítani. Ehhez a házrészhez a ház előtt és mellett saját kertrész tartozik, ide gépkocsival is be lehet állni.
Az ingatlan osztatlan közös tulajdon használati megosztással jelenleg nem rendelkezik, de igény szerint hiteles ügyfeleknek megoldható!

Pilisszentkeresztre a Pomázi HÉV állomásról helyi buszjárattal lehet eljutni, illetve gépkocsival. Iskola, óvoda, orvosi rendelő a településen.
Festői környezet, panorámás, csendes környék friss levegővel!
Ideális otthon lehet fiatal pároknak, akár egy gyermekkel, illetve időseknek is!

Hívjon most!
Megtekintések rugalmasan előre egyeztetett időpontban!

- Ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitel ügyintézés, bank független, ügyfél igényeire szabott legjobb piaci kamattal!
- Díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadás!
- Továbbá energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk!

Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Hiteltanácsadó, Prémium ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 312 8045
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban