Jó állapotú, kis családi ház a belvároshoz közel

1553 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Máriafalva központi részén lévő vegyes falazatú 70 m2 előkertes családi házat. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, jó állapotú. Nyílászárók, redőnyök, az ereszcsatorna kicserélése és a tetőszerkezet megerősítése a közelmúltban megtörtént. A ház fűtéséről az étkezőben található kandalló, a fürdőszobában olajradiátor, valamint a fenn maradó részekről gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg víz ellátását villanybojler végzi. A szobákban padlószőnyeg, a többi helyiségben járólapok képezik a beton alap burkolatát. A 711 m2 területű telken, gyümölcsfák és virágok mellett található egy könnyűszerkezetes garázs is. Az ingatlan csendes utcában, boltokhoz, buszmegállóhoz közel helyezkedik el.
A tulajdonos a csere vagy beszámítás lehetőségétől sem zárkózik el, 2 szobás, kisebb kertel rendelkező ház vagy házrész jöhet számításba, kizárólag Gyula Mátyás király utca és közvetlen környéke, értékegyeztetéssel 25 millió forintig.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó állapotú kis családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

Kapcsolattartó
Gyula
+36 (70) 942 7652
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban