jó állapotú lakás a 8. emeleten

2639 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, társas házas övezetben, a Berzsenyi utcában eladó ez az 57 nm hasznos alapterületű lakás. Az ingatlan egy 10 emeletes tömb 8. emeletén helyezkedik el. Parkolni a tömb körül kialakított parkolóban díjmentesen lehet. A lakáshoz közös használatú, és saját tároló is tartozik. A tömb panelprogram keretében 10 cm vastag homlokzati hőszigetelést kapott.
2015-től fogva a tulajdonosok az ingatlant folyamatosan újították, szépítették, ennek köszönheti jelenlegi jó állapotát. Megújult a víz- és a villamoshálózat, a nyílászárók. A bejárati ajtó fém ajtóra lett cserélve, melyet biztonsági zárral láttak el. A külső nyílászárók redőnyözöttek, szúnyoghálóval ellátottak. Néhány éve az ingatlan új fürdőszobát, valamint új konyhát kapott. Megújultak a radiátorok is. A fűtés házközpontú, egyedi mérőórás kialakítású. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű szoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba, wc. Az erkély be lett építve, ezzel bővítve a kisebb szoba méretét. A közös költség kb 27.000 Ft, mely a fűtés átalánydíját már tartalmazza. Néhány év múlva, a panelprogram lejárásakor a közös költség 8.000 Ft-l csökken.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.