Jó állapotú lakás Mohács nyugati felén

3833 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az alábbi mohácsi lakás keresi mielőbbi új gazdáját.
A lakásban minden megtalálható, 3 szobás, a fürdőszoba és a wc külön helyiségben található. Tágas, világos nappali és még külön helyiség az egyéb dolgok (takarító eszközök, hobby felszerelések, stb.) elhelyezésére. Az előtérben egy nagy beépített szekrény is található, így a tárolási lehetőségeink még nagyobbak.
A nappali az utcára, az erkély és a többi helyiség (konyha, háló, gardrób) a házak közötti, fás, parkoló részre néz.

Elrendezését tekintve is jó választás, a széles előtérből, amely az ebédlővel folytatódik, elérhető majdnem minden szoba, illetve helyiség. A lakáshoz nagy erkély (kb. 6 m2) tartozik, kilátással a környékre. A leendő tulajdonos a negyedik emeleten rendezheti be otthonát, ezt segítve, a lakás jelenlegi berendezéssel (1-2 kivétellel) együtt eladó, berendezett, természetesen rugalmas hozzáállással, figyelembe véve az érdeklődők elképzeléseit. A lakás - ebből kiindulva - azonnal birtokba vehető, gyorsan költözhető.
Keleti irányú tájolása révén a felkelő nap hamar bevilágít, megalapozva a nap kezdetét. A főbb nyílászárókat évekkel ezelőtt korszerű műanyagra cserélték, ez alól a gardrób szobában lévő ablak a kivétel. A meleget távfűtéssel, bordás radiátorok biztosítják. A konyhai rész padló burkolatát világos padlólapok alkotják, a szobákban padlószőnyeg található, amely melegséget biztosít a helyiségbe lépőknek.

A ház rendszeresen karbantartott, lakói együttműködőek, segítik egymást. A lakáshoz elkülönített, saját tároló is tartozik, az ár tartalmazza.
Ugyan az ingatlan a település nyugati részén található, a sétálóutcás belvárostól némi távolságra, azonban a környék ellátottsága szintén jó, séta távolságra található bolt, park, iskola és játszótér is.

Ajánlom egyedülállók, párok számára első lakásnak, illetve családosoknak egy igazi otthon kialakításához, de befektetésben gondolkodóknak is izgalmas lehetőség….

Keressen bármikor és időpont egyeztetés után megtekintheti!
Szabó Zsolt Győző
+36 20/944-3719

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban