Jó állapotú nagy ház

2266 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ősiben, csendes központközeli, belterületi helyen, aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez az 1960-es években épült, 124 négyzetméteres, 3 szobás, jó állapotú, vályog építésű családi ház, 2335 négyzetméteres telken. Ideális állandó lakhatásra, csodás családi fészek alakítható ki belőle.

A ház teljes felújítása 1996-ban megtörtént. Ekkor új tető került a házra, cserélve lettek víz és villanyvezetékek és részben a nyílászárók, gáz központi fűtés, konyha és fürdőszoba készült, motoros ajtóval működő garázs lett kialakítva. Minden működőképes és jó állapotú. Javaslom, szakemberrel jöjjön megnézni, aki segít a döntésben. Nagyon jó áron van, miközben az alapterülete nagyobb, mint kettő panellakásé! Tele tágas terekkel, amik tovább növelhetők a válaszfalak bontásával és 1 szoba is kialakítható a tárolóból.

A fűtés gázkazánnal és vegyestüzelésű kazánnal is működik. A padláson a födémen kőzetgyapot szigetelés található. Érdemes még az eddig nem cserélt nyílászárókat kicseréltetni igény szerint. A külső falak 50 cm-esek. Szigetelés nélkül is nagyon jól szigetelnek.

A villamos és gázhálózatról jelenleg le van választva a ház, mivel több éve nem lakják. A közművek beköttetése az új tulajdonosra vár. Ezt figyelembe véve történt az ingatlan árának meghatározása.

Az udvaron további 2 garázs, nyári konyha és melléképületek is találhatók és természetesen egy nagy kert. Jár hozzá a kert folytatásában egy 331 négyzetméteres zártkert, amely fenyőfákkal van beültetve.

A közlekedés kiváló. Távolsági buszmegálló pár száz méterre, 5 perc sétára található. Székesfehérvár, Veszprém 20 perc, Várpalota 5 perc autóval.

Falusi csok igényelhető! Kérésre küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

ULTRA
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban