Jó áron öreghegyi nappali+3 szobás gyönyörű lakás

3610 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár legértékesebb városrészében eladó ez a gyönyörűen felújított, nagy nappali+konyha+étkező és 3 külön szobával rendelkező napfényben úszó tetőtéri lakás.

Az egész lépcsőházban és az első emeleten, csak 3 lakás található, jó lakóközösséggel. A kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényesen felújított lakást választja a családja számára. Ezt a lakást annak javaslom, aki két gyerekszobával, egy hálószobával és nappali étkezővel rendelkező élhető lakást keres az iskola, illetve különféle boltok közvetlen közelében. Még egy úton sem kell átkelni ahhoz, hogy ezeket az intézményeket elérjük.

A ház 1998-ban épült, de a rövid idő ellenére néhány éve teljes felújításon esett át. Kicserélték a belső nyílászárókat és új tetőablakok kerültek beépítésre, melyek hővédő rolóval, belül árnyékolóval és szúnyoghálóval vannak ellátva. Ekkor a tetőszigetelés is cserélve lett. Ezek után már csak ráadás, hogy ha mégis meleg volna, akkor a nappaliban levő klíma megoldja ezt a problémát is. A lakás új, korszerű gázkazánt is kapott, amely után igazán gazdaságos lett a téli fűtés.

A nappali és a szobák laminált parkettával burkoltak, míg a konyha és a vizes helyiségek kerámia lap burkolatot kaptak.
A méretre készült, hatalmas beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

Nem szabad megfeledkezni az előszobából nyíló gardróbról sem, hiszen ez biztosan elnyel minden holmit a ruháktól kezdve a cipőkön át a bőröndökig. Ezen kívül van még a lakóknak egy közös tároló helyiség is.

A kínált lakás belső komfortja tehát, szinte egy új lakóparki lakáséval vetekszik, de mégis annál jóval kedvezőbb áron érhető el.

A ház közelében van a helyi járatos buszmegálló, ahonnan 20 percenként indul autóbusz, ami az egész városon átkel, csatalakozási lehetőséget biztosítva minden irányba. A személygépkocsik részére díjmentes parkolók állnak a rendelkezésre. Az autópályához csak egy közlekedési lámpán kell átmenni, maximum 5 perc alatt elérhető még csúcsidőben is.

Aki megnézi, az biztosan beleszeret!

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban