Jó elosztású családi ház Szepetneken

8380 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától 10 km távolságra, de mégis csendes, falusias környezetben, Szepetnek településen eladó ez az egyedi elrendezésű, szinteltolt családi ház. A ház hosszabbításában jó állapotú melléképületek vannak, melyek akár raktárként, de akárkisebb autószerelő műhely kialakítására is alkalmasak. A házhoz tartozó terület 900 nm nagyságú.
Az ingatlan a '90-s években épült, statikialag remek állapotú. Az építés során a lakóház 5 cm vastag homlokzati hőszigetelést kapott. A helyiségek fűtésére egy cirkó kazán, valamint egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Minden helyiségben 3 fázisú áram került kialakításra. Az építés óta a jelentősebb felújítási munkálatok az ingatlanon nem történtek, ez az új tulajdonos feladata lesz. Az ingatlan helyiségei: a földszinten 1 szoba, 1 irodahelyiség, garázs, közlekedő, előtér, konyha étkező résszel,kamra, valamint wc, az emeleten pedig: 3 szoba, wc közlekedő, valamint egy fürdőszoba. A tetőtér beépítésével akár további lakótér nyerhető az amúgy is tágas lakótérhez.
Nagyobb családok számára, akik falusi környezetben szeretnék kialakítani új életterüket, ez az ingatlan tökéletes választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.