Jó elosztású, két szintes családi ház Nagysápon eladó

50 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk Budapesttől 53 km -re 1 órás autóútnyi távolságra lévő Nagysápon, egy1990-ben épült tégla építésű családi házat .A Komárom -Esztergom megyében helyezkedő település Táttól 7 Dorogtól 13,Esztergomtól 17, és Tatabányától 30 km-re található .

Az ingatlan a településen belül a központhoz közel helyezkedik el minden fontos szolgáltató 200 méteren belül megtalálható.

A 110 m2 alapterületű ház belső két szintes ,és a két szint elosztása a funkcióktól függetlenül kisebb eltérésektől eltekintve szinte azonos.
Mind a két szintet hosszanti irányban az átlagosnál szélesebb közlekedő folyosó szeli ketté ,innét jutunk fel az emeletre is.
Az alsó szinten került kialakításra egy gépkocsi tároló,a kazánhelység itt megjegyezném ,hogy kétféle fűtési mód közül választhatunk. A kényelmes gáz illetve a vegyes tüzelés ,mindkettő radiátorok hőleadásával bitósítja meleget.
Továbbá a másik két helység jelenleg tárolókét használják ,de tökéletesen alkalmas az egyik konyha kialakítására minden műszaki feltétel adott hozzá míg a másik hálószoba kialakítására lehet tökéletes .
Az emeleti szinten került kialakításra egy nagy nappali,két hálószoba,a konyha az étkező résszel illetve a kamra .A folyosó végén találjuk a fürdőszobát és külön helységben a WC-t.

Az udvar részen melléképületek ,melyek lekerítve lettek állattartás céljából .

Ajánlom mindazon érdeklődőknek akik a nagyobb méretű családi otthonukat keresik ,akár több generációs családoknak is.
Várom megtisztelő ,érdeklődő hívását ,a nap bármely szakaszában .

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban