Jó elosztású, tágas otthon Letenyén

4523 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye csendes utcájában eladó egy tágas, 160 nm hasznos alapterülettel rendelkező családi ház. Az ingatlanhoz közel 4000 nm terület tartozik, melyen számos melléképület kapott helyet. Egy régi istállóból nyitott autóbeálló került kialakításra. A terület jelentős, hátsó része jelenleg szántóként van használva.

Az ingatlan a 2020-s évben részleges felújításon esett át. A felújítás során kicserélésre kerültek a külső nyílászárók. Megújultak a bejárati ajtók. A teljes lakótér új villamoshálózatot kapott. A villamoshálózat megújítása során minden helyiség infra fűtésének az előkészítése megtörtént. A szobák laminált parkettákat kaptak. A tetőtérben megtörtént a betonfödém szigetelése. A fürdőszoba új vízmelegítő bojlert kapott.
A ház helyiségeit gáz konvektorok fűtik. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű szoba, egy félszoba, konyha, étkező, nappali, előtér, kamra, fürdőszoba. A tetőtérben igény szerint akár tovább helyiségek is kialakíthatóak.

A környék nyugodt, csendes, barátságos. A terület ideális akár kisebb önellátó gazdaság kialakítására is.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.