Jó elosztású tégla lakás, csendes utcában Bácsán.

3740 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr Kisbácsa, Révfaluval határos részén, nyugodt, csendes, családi házas környezetben, 2002-ben épült, 4 lakásos társasházban, szép állapotú, otthonos, féltetőtéri lakás eladó.

A tágas, világos nappali + 2 szobás lakás rendelkezik egy tágas éléskamrával, a mosdóval felszerelt wc, fürdő külön helyiségben lett kialakítva, előszoba, közlekedő, kamra és egy mindkét szobából elérhető ~4nm-es erkély képezi a lakás részét. A műanyag ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.
A lépcsőházban kis közös tároló, a lakás felett pedig padlástér is található.

Étkező - konyha 14,6 m2
Nappali 21,7 m2
Háló 12,6 m2
Háló 9,9 m2
Fürdőszoba 5,3 m2
WC 1,0 m2
Előtér 4,2 m2
Közlekedő 2,1 m2
Kamra 2,7 m2

A parkolás a ház térköves udvarán, saját beállóval megoldott - melyet az eladási ár szintén tartalmaz- , illetve a ház utcafronti részén is gépkocsibeálló lett kialakítva, ahol még egy autó parkolására is van lehetőség.
A ház mögött közös tulajdonú udvar nyújt lehetőséget a pihenésre.

Az ingatlanra befektetési szándékkal érdeklődők jelentkezését is várom, jelenlegi lakói ez esetben szívesen visszabérelnék.
Keressenek bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, valamint igény esetén bankfüggetlen, díjmentes hitel és CSOK tanácsadással segítem Őket.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.