Jó elrendezésű, tágas otthon a horvát határszélen

179 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A horvát határszélen, az M70-s autó felhajtójától néhány km távolságra, Letenye kisváros mellett található, csendes, kellemes faluban, Murarátkán keresi új tulajdonosát ez a újabb építésű, jó elrendezésű családi ház. A 2000-ben épült ingatlanhoz egy közel 4000 nm nagyságú, gondozott terület tartozik, mely nagyságának köszönhetően akár kisebb önellátó gazdálkodásra is alkalmas lehet. A területen egy tárolásra alkalmas melléképület is kialakításra került.
Az épület remek statikai állapotnak örvend, csupán esztétikai felújítást igényel, illetve a fűtésrendszer igényli a befejező munkálatokat. A teljes lakótér fűtéséről egy központilag elhelyezett cserépkályhára kötött központi fűtési rendszer gondoskodik radiátorok segítségével. A belső gépészet a korának köszöhetően nem igényel korszerűsítést. A nyílászárók fa profilszerkezetűek, hőszigeteltek, redőnnyel ellátottak. Az ingatlan 2 külön bejárattal rendelkezik, így akár 2 kisebb önálló lakrész is kialakítható belőle. A lakótér helyiségei: a földszinten tágas, világos nappali, konyha, étkező, tálaló, fürdőszoba, kamra, tároló, közlekedő, kis terasz, míg az emeleten 3 teljes értékű szoba, 2 félszoba, fürdőszoba, közlekedő, erkély.
Nagyobb családoknak, és mindenkinek szívből ajánlom az ingatlant, aki hangulatos, erdőkkel körülvett kis faluban szeretné kialakítani új életterét. A friss levegő és a nyugodt falusi miliő garantált!
Stolcz Gábor prémium ingatlanközvetítő (+3630 551 8808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban