Jó elrendezésű, tágas, világos lakás

4876 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A termálfürdőjéről méltán híres, határmenti kisvárosban, Lentiben vált eladóvá ez a jó elosztású, 2. emeleti, 59 nm hasznos alapterületű lakás. A lakás a városközponthoz közel helyezkedik el, gyalogosan a mindennapi élethez szükséges középületek, boltok, oktatási intézmények is néhány perces sétával elérhetőek. A társasház rendezett, a lakók csendesek, barátságosak. Gépjárművel a tömb előtt kialakított parkolóban díjmentes a parkolás. A lakáshoz a földszinten, valamint az emeleten is tartozik közös használatú tároló.

A lakás a tulajdonosok folyamatosan karbantartották, újították, ennek köszönhetően az ingatlan akár jelenlegi állapotában, akár kisebb esztétikai felújítás után is azonnal költözhető, jó állapotú. Néhány évvel ezelőtt megújultak a konyha nyílászárói valamint a hidegburkolatai. A konyha, valamint a kisebb szoba új konvektort kapott. A fürdőszobában új elektromos bojler, és új fűtőtest került felszerelésre. A lakás rezsiköltsége alacsony, az ingatlan kis költségből fenntartható. A közös költség mindösszesen 7.700 Ft. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű szoba, egyik erkélykapcsolattal, konyha, fürdőszoba, kamra, wc, közlekedő.

Tágas, jó kialakítású lakás, melyet mindenkinek csak ajánlani tudok. Az ingatlan jó hozammal kiadható, így akár befektetésnek is remek választás. A lakás bútorozottan kerül értékesítésre, így igény esetén csak a személyes dolgait kell magával hoznia. A lakás per-teher és igény mentes, adásvételi szerződés után azonnal birtokba vehető! Megtekintéshez telefonos egyeztetés szükséges.

Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor
PRÉMIUM

Stolcz Gábor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban