Jó fekvésű lakás Békésen eladó!

7504 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békésen a belváros szívében, (a Karacs Teréz Utcában) 4. emeleti két hálószobás + nappalis lakás eladó.
Mindegyik szoba parkettázott, a többi helyiség kerámia burkolattal ellátottak. A nyílászárók fából készültek, a nappaliban pár évvel ezelőtt, cserélve lett hőszigeteltre. A lakás melegéről egyedi gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg víz ellátást kéményes rendszerű gázbojler biztosítja.
A lakásban: Nappali, 2 Hálószoba, Konyha, Fürdőszoba, külön WC, Kamra, és közlekedő folyosó található amelyben még beépített szekrénynek is jutott hely. A lakáshoz tartozik egy külön álló lomtároló, és biztosított a kerékpár tárolása is. A bejárati folyosó lezárható, tágas és biztonságos, kiülési és pihenési lehetőséggel rendelkezik.

Fekvése: Békésen az egyik legfrekventáltabb környéken, csendes, parkosított utcában az Élővíz csatorna partján, a város központhoz közel, igényes lakóövezetben van. A szobákból déli irányba a város egyik legszebb parkja látható.

Közelben megtalálható helyek: Iskola, Bank, Posta, Gyógyszertár, Buszmegálló, Művelődési Ház & Sportcsarnok, Játszótér, Spar, Rossmann, Orvosi Rendelők, Élelmiszer Boltok, Templomok, Piac, Cukrászda, Éttermek, Városháza.

Családosoknak a Csok is Igénybe Vehető
A lakás festés, korszerűsítése az új tulajdonosára bízva, tetszése szerint. A hátsó udvar is biztonsági zárral kezelhető, ezzel biztosított az zárt parkolás.

Irányár: 13 900 000 Ft

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a csinos kis lakás, keressen bizalommal. Telefonon további információk is elérhetőek.

A VING, azaz a Városi Ingatlaniroda várja lakás, vagy ház tulajdonosok jelentkezését.
Barátságos, szakszerű, és teljes körű ügyintézés nálunk alapvető szolgáltatás.
Ha ingatlant eladna vagy venne, csak a VING-et keresse!

Poltz József

Poltz József

Ingatlanértékesítő, Hiteltanácsadó
Békéscsaba
+36 (30) 386 5745
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban