Jó helyen levő kislakás

554 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Közel a belváros, de ebből semmit nem venni észre, hiszen ebben a lakótelepi csendes utcában, liftes házban levő, 3. emeleti, 1,5 szobás eladó lakásba semmi sem hallatszik fel a jó fekvésnek köszönhetően. Fiatalakoknak, befektetőknek lesz ideális a lakás, de akár egy kisgyermekkel is élhető. A lakás üres, tehát gyorsan birtokba vehető.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Ezeknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony.

A lakás festés után simán használható, de természetesen igény szerint lehet rá költeni többet is. A vizes helyiségben már cserélték csempét korábban, valamint a konyha és az előszoba is járólapot kapott. Annak is ideális lehet, aki gyorsan költözni szeretne és a felújításba csak később vágna bele.

A kerékpárok és a babakocsi tárolására a földszinten egy közös tároló áll a rendelkezésre. További tároló bérelhető.

A Pláza, autóbuszállomás, belváros 7-10 percen belül gyalog is elérhető. A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerboltok, piac, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak.
A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető, valamint onnan indulnak a távolsági buszok is. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. De az autósok is örülhetnek, hiszen az itt lakók számára minimális éves díjú bérlettel mindig van parkoló a ház körül. Az ingyenes parkolási zóna pedig csak 50 méterre van. A ház mellett játszótér és gyönyörű parkok találhatók.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban