Jó helyen levő kislakás

836 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Közel a belváros, de ebből semmit nem venni észre, hiszen ebben a lakótelepi csendes utcában levő 10. emeleti, 1,5 szobás lakásba már szinte sem hallatszik fel. Sőt, miután itt felső szomszéd sincsen, tutira senki sem zavarja a pihenést. Fiatalakoknak, befektetőknek lesz ideális a lakás, de akár egy kisgyermekkel is élhető. A lakás üres, tehát gyorsan birtokba vehető.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Ezeknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony.

A lakás festés után simán használható, de természetesen igény szerint lehet rá költeni többet is. A vizes helyiségben már cserélték csempét korábban, valamint a konyha és az előszoba is járólapot kapott. Annak is ideális lehet, aki gyorsan költözni szeretne és a felújításba csak később vágna bele.

Az előszobában levő, beépített szekrény sok mindent elnyel. A kerékpárok és a babakocsi tárolására a földszinten egy közös tároló is a rendelkezésre áll.

A Pláza, autóbuszállomás, belváros 7-10 percen belül gyalog is elérhető. A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerboltok, piac, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak.

A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető, valamint onnan indulnak a távolsági buszok is. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. De az autósok is örülhetnek, hiszen az itt lakók számára minimális éves díjú bérlettel mindig van parkoló a ház körül. Az ingyenes parkolási zóna pedig csak 50 méterre van. A ház mellett játszótér és gyönyörű parkok találhatók.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban