Jó kilátások! Cédrus ligeti lakás

2755 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó lakás a CÉDRUS LIGETBEN "A" épület földszintjén nettó 68,7 m2, bruttó 71,2 m2 területű, amerikai konyhás nappali plusz 2 hálószobás lakás, amelyhez tartozik egy 12 m2-es terasz is.
A társasház a Bakay Nándor utca felől közelíthető meg, de maga a lakás a belső déli oldalon található, a tavakra és a többi távolabb lévő épületekre néz.
Lakás helyiségei: közlekedő, amerikai konyhás nappali-étkező, 2 hálószoba, tusolós fürdőszoba, külön WC kézmosóval, hatalmas terasz.
A teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A padlófűtés és lakásonként szabályozható klímarendszer (fan coil) páratlan emissziós mutatókat és több, mint 30%-os rezsicsökkenést garantál. Minden lakás önálló almérővel rendelkezik, így a központi üzemeltetés és karbantartás minden előnye mellett kizárólag a saját fogyasztás után kell fizetni. Minden lakásban riasztó rendszer lett kiépítve.
Igény szerint az épület teremgarázsában vásárolható autóbeálló, aminek az ára 5 millió Ft.
A cím nem véletlen:" Jó kilátások!". A kilátás nem csak a lakásból szenzációs, de a rezsi szempontjából is.
Ha igényli a modern eleganciát és kényelmet a városközpontban, a kertvárosi élet minden előnyével, akkor ez az Ön lakása, ahol nem kell kompromisszumokat kötnie a kényelmes otthon és a belváros közelsége miatt. Szolgáltatásaival és infrastruktúrájával teljesen egyedülálló környezetet teremt az itt élők számára.

Szabó Imre

Szabó Imre

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 269 7112
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban