Jó közlekedés, kiváló társasház, szuper lakás

3718 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Jó közlekedés, kiváló társasház, szuper lakás

Eladásra kínálom ezt az egyedi kialakítású, belső kétszintes lakást. Az ingatlan a Kőris utcában 2005-2008-ban épült társasház legfelső szintjén helyezkedik el. A társasház lakóközössége összetartó és gondos gazdája a háznak. A Kőris Udvarháznak két, automata kapuval rendelkező udvara is van, ahol a zöld felület mellett felszíni gépkocsibeállók és egy kis zárt játszótér is helyet kapott. Az utcán a parkolás kerületi lakosoknak ingyenes, de van lehetőség parkolóhelyet vagy akár garázst is bérelni a házban. A közös területek karbantartása folyamatos, a ház anyagilag rendezett, biztonságos: a lakásig két, proxy-s kapun és egy kulccsal nyitható, zárt folyosón át juthatunk el. A társasházban üzemelő 4 lift bármelyikével feljuthatunk a lakás szintjére.

A lakás alapterülete több, mint 130 nm, a tulajdoni lap szerinti hasznos területe 106 négyzetméter. A kifejezetten jó elosztású ingatlan alsó szintjén a tágas, amerikai konyhás nappali mellett egy szoba és egy fürdő kapott helyet, a felső szinten 3, külön bejáratú szoba és egy fürdőszoba szolgálja a lakók kényelmét. Jut minden lakónak külön, saját élettér és van hely a közös családi programokra is. A lakás melegéről, illetve a használati meleg vízről a ház központi kazánja gondoskodik – egyedi méréssel, nyáron mindkét szinten klímákkal tartható a kívánt hőmérséklet. Az ablakok mind nyugat-délnyugati tájolásúak így igazi napfényes lakásba érkezünk haza munka után.

A környék közlekedés szempontjából kiváló, az M2, M3 és M4 metró is pár perc alatt elérhető. Egy saroknyira találunk ALDi és CBA áruházakat, pékséget, gyógyszertárt és háziorvosi rendelőt is. A megújult Orczy kert sportolási és szabadidős lehetőségekkel, játszótérrel, a patinás Füvészkert igazi zöld oázisként várja a kikapcsolódni vágyókat. A környéken több felsőoktatási intézmény is található: SOTE, Pázmány, Közszolgálati Egyetem, de a folyamatosan újuló és bővülő Corvin negyed is 10 percen belül elérhető.

Jó szívvel ajánlom ezt a lakást kisebb vagy nagyobb családoknak, de befektetésnek is jó lehetőség: elrendezése miatt akár 3-4 egyetemistának is kiadható.

Érdemes eljönni, megnézni és beleszeretni – hiszen most meg is vásárolható! Az ingatlan – egyeztetést követően – rugalmasan megtekinthető.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban