Jó választás, ha idilli városi életre vágyik

881 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Angyalföldön a Gyöngyösi utcában jó állapotú, rendezett, erkélyes, tehermentes, második emeleti, tégla építésű, 65 m2 alapterületű lakás eladó.


A képeken látható lakást bátran ajánlom minden nyugalomra és egyben nyüzsgő városi életre vágyó érdeklődőnek.


Az épület 1965-ben épült és legutóbb 2010-ben újították fel. A házban nincs lift. Az alaprajz szerinti elrendezés két szobát, konyhát, fürdőszobát, külön WC-t, előszobát, kamrát és 2 erkélyt foglal magába, amelyek 3 és 4 m2 nagyságúak. Ezenkívül az ingatlanhoz tartozik saját tároló is. Belmagassága 2,95 méter.


Az ingatlan azonnal költözhető. Megegyezés alapján a képeken látható bútorokkal együtt vásárolható meg, így már tényleg csak költöznie kell megvásárlójának.


A közös költség 15 500 Forint, ami magában foglalja a takarítást, a ház biztosítást, a felújítást, a lépcsőház takarítását, a közös területek világítását, valamint a kertészek költségét is. A rezsi egyedi mérős, fogyasztástól függ. Parkolásra az udvarban van lehetőség, amely havonta 2000 Forint.


A lakás közelében megtalálható minden, ami a mindennapokhoz szükséges lehet. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek és ezek mind pár perc sétával megközelíthetőek.


Közlekedés szempontjából az ingatlan tökéletes helyen fekszik. Közel az ingatlanhoz található egy vasútállomás, illetve több busz és villamos megálló is. A metró pedig pár perc sétával könnyedén elérhető.


Jó szívvel ajánlom befektetőknek, fiatal pároknak, egyedül élő keresőknek és kisebb családoknak egyaránt.


Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, akkor keressen bátran! A megjelölt elérhetőségek bármelyikén elérhető vagyok. Reggeltől-estig és hétvégén is rendelkezésére állok.

Neuberger Fanni

Neuberger Fanni

Kapcsolattartó
Budapest 13. kerület
+36 (20) 517 2685
Neuberger Fanni

Neuberger Fanni

Kapcsolattartó
Budapest 13. kerület
+36 (20) 517 2685